Pouw Rent een garantie voor mobiliteit

“Autoverhuur of shortlease, wij helpen u graag” prijkt er op de website van Pouw Rent. Dat onze trouwe sponsor graag helpt is ons allen bekend. Immers, iedere (meerdaagse) toertocht staat er een bezemwagen met aanhanger voor ons beschikbaar. Wij kunnen hierdoor zorgeloos onze ritten rijden.

De mobiliteitsgarantie welke Pouw Rent ons geeft ziet men terug in de samenwerking die zij onlangs zijn aangegaan met andere partijen, tezamen CommShare genoemd.

CommShare stelt 10 elektrische deelauto’s beschikbaar aan het UMCG. Medewerkers van het UMCG die veel zakelijke kilometers maken, kunnen voor hun dienstreizen deze auto’s gebruiken. De auto’s zijn te reserveren en te openen middels een app.

Omdat het voor hen niet altijd mogelijk is om de dienstreizen met openbaar vervoer of op de fiets te maken verwacht men dat deze pilot een succes wordt. Stel dat alle 10 deelauto’s bezet zijn dan zorgt Pouw Rent dat er binnen 30 minuten alsnog een auto beschikbaar staat.

De flexibiliteit van Pouw Rent zorgt ervoor dat dit project ongetwijfeld een succes wordt. Als Motor Toerclub Siddeburen zijn wij trots op een sponsor als deze.

Motor-logo

Meer dan 100 leden