6 MTS leden maken 10 daagse motorreis naar de Pyreneeën

Diverse MTS leden maken in kleiner verband ook buitenlandse uitstapjes. Vaak worden deze meerdaagse trips geboekt bij een reisorganisatie. Een zestal leden stak in 2018 de koppen bij elkaar en onder het motto: ‘Het reisbureau zijn wij zelf’ werd een 8 daagse trip uitgezet door de Hooglanden van Schotland. De ferry’s en hotels werden zelf geboekt en ook werden de routes zelf gemaakt. Het werd een prachtige reis. Vanwege het succes werd in 2019 wederom een reis gemaakt. Deze keer een 10 daagse reis naar de Spaanse Pyreneeën. De heenreis werd vanwege de afstand gemaakt in 2 dagen evenals de terugreis. Het werd wederom een machtige reis in dit motorparadijs. De bijgaande video geeft een indruk van dit mooie Spaanse motorgebied.

Motor-logo

Meer dan 100 leden