WEBSITE ONLINE!

We hebben er hard aan gewerkt en lang naar uitgekeken, maar nu is het dan toch écht zover, onze nieuwe website is ONLINE!

Met veel trots presenteren wij onze nieuwe website

De website, nieuw logo en huisstijl is een afspiegeling geworden van onze mooie en actieve vereniging Motor Toerclub Siddeburen! De site laat daarmee op een nog betere manier zien wie wij zijn en wat wij doen.

Wij hebben veel tijd en energie gestoken in het verbeteren van het gebruiksgemak waardoor het navigeren vriendelijker en duidelijker is geworden. De website is eigentijds door toepassing van meer visualisatie en is responsive opgebouwd. Of je de site nu bezoekt op de desktop, laptop, tablet of smartphone de weergave blijft gegarandeerd.

Onze site is en blijft dynamisch en wordt met regelmaat voorzien van nieuwe content. Je kunt hierdoor actuele informatie vinden over onze vereniging en onze activiteiten. Maar ook praktische informatie vindt je terug.

Wij hopen en verwachten dat de nieuwe website een goed beeld geeft waar wij als vereniging voor staan en je uitnodigt tot een kennismaken met onze mooie vereniging. Voel je welkom!

Wij wensen je veel gebruiksgemak en leesplezier.

Natuurlijk vernemen wij ook graag hoe je onze site ervaart. Heb je tips, opmerkingen of suggesties we horen het graag, meldt het ons
via het contact formulier.

Voorzitter MTS

Motor-logo

Meer dan 100 leden