Ja-Knikkers in “Schoonebeek”

Het duo Piet A. en L. hebben weer een heel mooi rondje gereden.

Rustig rijden en genieten

Wij hebben het rondje als bijzonder prettig ervaren. Aangenaam rustig en hoofdzakelijk kleine weggetjes. De route is uitgezet met de bedoeling zo “corona bestendig” als mogelijk rijden en dat is op een doordeweeks dag prima bevallen.

De route verloopt in eerste instantie als aanloop over bekende weggetjes en op een gegeven moment vele kilometers parallel aan de grens van onze oosterburen, wij kwamen op plekken waar we nog nooit eerder waren geweest.

In de omgeving van “Schoonebeek” wel geleerd op school echter in de praktijk nog nooit zoveel ja knikkers bij elkaar gezien. We zijn om 09:00 uur vertrokken vanaf Zilverschoon Delfzijl en waren om 16:00 weer thuis.

Als je haast hebt en je wilt knallen dan is het geen route voor jou, echter wil je relaxt rjiden en om je heen kunnen kijken en genieten zoals wij hebben ervaren dan is het een hele mooie route.

PS: de route aangepast met start en einde bij Peter en Leni in Steendam. 

P. en L. wensen jullie veel plezier.

Met vriendelijke groet,

L.

Klik hier voor de route: 257 km groningen drenthe

Motor-logo

Meer dan 100 leden