20

mrt. 2020

De website, nieuw logo en huisstijl is een afspiegeling ……..

Van Onze Sponsor Rinket Motorsport

Het bedrijf Rinket motorsport heeft al jaren een goede naam opgebouwd in de regio. Vele motorliefhebbers weten dat Henk Rinket met plezier en passie werkt aan elk merk en type motor.

Motorrijders opgelet!

Het najaar komt er aan! Het motorseizoen is zo langzaam aan weer voorbij. Veel rijders willen dat hun motor een najaarsbeurt krijgt.

Betrouwbaar op weg

Voor de prijs van €120,–, krijgt uw geliefde motorfiets een onderhoudsbeurt inclusief nieuwe motorolie, oliefilter, remvloeistof voor en achter, koppelingsvloeistof, brandstoftoevoeging, Algehele controle van aandrijving, lagers, remmen,  banden, etc. en is uw motor weer helemaal gereed voor het volgende seizoen.

Gratis Leenauto

Sinds kort kunt u ook gebruik maken van hun gratis leenauto (alleen aftanken na gebruik).

Tuning

Loopt uw motor niet naar uw zin? Verbruikt hij te veel, loopt niet mooi, of wilt u hem naar uw wensen afgesteld hebben? Heeft u een ander uitlaat systeem gemonteerd en moet de afstelling daar op aangepast worden? De tuning afdeling van Rinket Motorsport staat voor u klaar.

Diagnose

Let op! Rinket Motorsport is ook een officieel TEXA diagnosecentrum met de nieuwste software en apparatuur. Dus ook voor diagnose van storingen, uitlezen, resetten van servicemeldingen, etc. van alle merken motoren waaronder BMW Triumph en Ducati bent u er aan het juiste adres.

Veilige Motorstalling

Mocht u , al of niet in combinatie met onderhoud of reparatie, uw motor in de stalling willen zetten? Dat kan uiteraard ook bij Rinket Motorsport. De kosten voor het stallen van uw motor zijn €20,– euro per maand. Daarbij komt uw accu aan de onderhoudslader en staat uw motor verwarmd, veilig en uiteraard verzekerd in de stalling.

Onze Service

Kortom voor Banden, Onderhoud, Reparaties, Onderdelen, Tuning, Testwerk. Styling, Veringaanpassing/afstelling, Specialbouw, Uitlaten, Evenementen, staan wij voor u klaar;

Adres;    Woldjerweg 21-1 te Wittewierum.

Tel:          +31629036145

Ook in geval van nood s’avonds en s’nachts bereikbaar.

http://www.rinketmotorsport.nl

Motor-logo

Meer dan 100 leden