7 oktober – Grensroute

Zaterdag 7 oktober hebben we onze één na laatste motorrit van 2023 gereden.


Het betrof de grensroute. Het beloofde een mooie dag te worden wat betreft het weer en de stemming van de 21 deelnemende leden zat er goed in.


De ontvangst was super geregeld met een heerlijk kop koffie in ons prachtige nieuwe clubhuis. De afspraak was om niet door de Oldambster polder te rijden in verband met slechte wegen en veel klei op de weg. We reden de voor ons bekende wegen naar Nieuweschans en Bellingwolde.
Onze 1e koffiestop was bij Hotel Boschhuis in Ter Apel.
Hier hebben we koffie gedronken met appelgebak en slagroom. Al leek het meer “slagroom met appelgebak��” ze waren erg royaal met de slagroom.
Op het parkeerterrein van Hotel Boschhuis stond het vol met mooie Mercedes sportwagens waarvan de eigenaren een puzzeltocht in de omgeving hadden.


Na de koffiestop ging het verder richting Stadskanaal en Kiel-Windeweer We hebben een heel eind langs het Kielsterdiep gereden en via Hoogezand naar Haren In Haren was het tijd voor de lunch. De lunch hebben we genuttigd bij “de Twee Provinciën” aan het Paterswoldsemeer.


Na de lunch zijn we via Bedum en Loppersum teruggereden naar ons mooi clubhuis “Kaap Steendam”. Na nog een lekker drankje en een paar sterke verhalen van mijn tafelgenoten ging het weer op huis aan.
We hebben weer genoten van een prachtige motordag

Groetjes,
Kees van der Ploeg ( fotograaf ��)

Motor-logo

Meer dan 100 leden