30

nov. 2023

Even terug naar vroeger. ……..

Rinket ziet de herfst aankomen!

Zorg goed voor uw motor!

 
WITTE WIERUM – De zomer zit er op in onze regio, Henk Rinket ziet de bui al hangen! Motorrijders opgelet! De herfst komt er aan! Het motorseizoen is zo langzaam aan weer voorbij. Veel rijders willen dat hun motor een najaarsbeurt krijgt. Voor de prijs van €170,–, krijgt uw geliefde motorfiets een onderhoudsbeurt incl. nieuwe motorolie, oliefilter, remvloeistof voor en achter, koppelingsvloeistof, brandstoftoevoeging, algehele controle van aandrijving, lagers, remmen, banden, etc. en is uw motor weer helemaal in orde.
 
Ook is het nu de tijd om problemen op te lossen. Loopt uw motor niet naar uw zin? Verbruikt hij te veel, loopt niet mooi, of wilt u hem naar uw wensen afgesteld hebben? Heeft u een ander uitlaat systeem gemonteerd en moet de afstelling daar op aangepast worden? De testbankafdeling van Rinket Motorsport staat voor u klaar. 
 
Het bedrijf Rinket motorsport heeft in z,n bijna 20 jaar bestaan een goede naam opgebouwd in de regio.
 
Vele motorliefhebbers weten dat Henk Rinket met plezier en passie werkt aan elk merk en type met liefde en aandacht. Let op! Rinket Motorsport is ook een officieel TEXA diagnosecentrum met de nieuwste software en apparatuur. Dus ook voor diagnose van storingen, uitlezen, resetten van servicemeldingen, etc. van alle merken motoren waaronder BMW Triumph en Ducati bent u er aan het juiste adres.
 
Kortom voor banden, onderhoud, reparaties, onderdelen, tuning, testwerk, styling, veringaanpassing/afstelling, specialbouw, uitlaten, evenementen, naar Rinket Motorsport, aan de Woldjerweg 21-1 in Wittewierum. Tel 06-29036145. 
Kijk ook eens op: www.rinketmotorsport.nl.
 
Motor-logo

Meer dan 100 leden