Ga verder naar Vledder

Op zaterdag 13 april was het  zover dat de eerste dagrit in het nieuwe seizoen van MTS werd verreden. De rit was genaamd “Ga verder naar Vledder” en was ca. 275 km lang en ging hoofdzakelijk door het mooie Drenthe.  We werden zoals gebruikelijk door Leo en Frans met koffie ontvangen in ons thuishonk Kaap Steendam. Echter, nu in het vernieuwde Kaap Steendam,  wat er erg mooi uit zag.  Er bleken 30 leden mee te doen, waaronder twee nieuwe leden. We waren ingedeeld in vier groepen.  Ik zat in groep drie met Leo als voorrijder. De eerste groep vertrok om 08.30 uur.  Het begin van de route ging richting Grolloo,  waar we na ruim 80 km arriveerden voor koffie en gebak. Vervolgens ging het verder richting Wijster, waar we na 100 km arriveerden voor een lunch op het terras, want het was een mooie lentedag met veel zon.   Vervolgens ging de rit weer verder richting Sleen, waar we nog een theestop hebben gedaan.  Het was een mooie dag en een rit met heel veel mooie weggetjes op de route.  Met dank aan de tourcommissie. 

Anne de G

Motor-logo

Meer dan 100 leden